Salgsbetingelser

Priser

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms dersom ikke annet er angitt. Crema Kaffebrenneri AS reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske feil.

Frakt

Minstefrakt på kr 69,- Fri frakt på ordre over 299,- Hent gratis på Crema Kaffebrenneri

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingspartner.

Levering

Vi sender alltid varene så raskt som mulig, normal leveringstid er 1-3 dager så lenge varene er på lager.

Forsendelse

Vi sender våre varer med PostNord og Posten Bring. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Ved Hent på postkontor må pakken hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Skal vi sende pakken på nytt blir kunden belastet for frakten. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke som kan hentes på Postens lokale utleveringssted.

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Kaffeabonnement

Kaffeabonnementet er uten bindingstid og betales månedlig. Abonnementet kan settes på pause eller avsluttes inntil 3 dager før den 15. hver måned. Abonnementet leveres fraktfritt og sendes ut rundt den 15.  hver måned.  Dersom den første bestillingen kommer mellom 15. og 25. sendes pakken omgående, og etter den 25. vil din første pakke med kaffeabonnement komme påfølgende måned.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at feilen/mangelen ble oppdaget, gi selgeren melding om at man vil påberope seg mangelen. Ved forsinkelse må krav rettes selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert.

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via vårt returskjema som du finner her. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Hvis varen er blitt skadet under transport, må du melde dette direkte til oss slik at vi kan finne en løsning. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt ordrenummer og fulle navn. Ta vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen, dersom våre leverandører ønsker varen i retur.

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. viktig at forseglingen ikke er brutt. Gi oss beskjed ved å bruke returskjemaet du finner her, om at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket.

Last ned angrerett skjema

Returen sendes til:

Crema Kaffebrenneri as, Råstadveien 186, 3239 Sandefjord
Husk å legg ved ordrenummer og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Nyhetsbrev

Ved kjøp på lillecrema.no aksepterer du at e-postadressen som blir brukt i forbindelse med kjøpet legges i vår nyhetsbrevdatabase. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Endring i vilkårene

Selger forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.
Har du spørsmål så ta kontakt med oss på mail: lillecrema@crema.no